Online Training

gvhiusfc ;osdjf HSDF Psfdousdaouf

Hoe bereid ik mijn hond goed voor op de komst van de kleine?

Je ziet het helemaal voor je, de eerste ontmoeting tussen jullie baby en jullie hond. Je fantaseert er al lang over en hebt het perfecte plaatje helemaal in je hoofd. Maar tijdens alle voorbereidingen die getroffen worden, het afstrepen van alle lijstjes, het babyproof maken van de woonkamer en inrichten van de babykamer heb je toch het gevoel dat je nog iets moet met de hond. Want hoe bereidt je hem nu eigenlijk echt goed voor?

Je struint internet af en vindt her en der wel wat adviezen, maar of die kloppen en echt nodig zijn is lastig te bepalen. Ook van familie en vrienden krijg je tips. Je moet de eerste poepluier aan de hond geven, de hond moet de baby een keer helemaal af likken, maar zijn dit nog wel adviezen van deze tijd?
Je gaat het proberen op je eigen gevoel. Het zal allemaal goed gaan en de hond zal zich wel aanpassen als de baby er eenmaal is. Het is ten slotte een deel van de familie.

Eindelijk is na lang wachten de kleine daar en wil je hem of haar graag kennis laten maken met je hond. De hond heeft jou al even niet gezien, omdat je in het ziekenhuis bent bevallen of nog een paar dagen boven bent geweest en je wordt zeer enthousiast begroet, maar je hebt de baby op de arm en bent nog niet helemaal fit. Je duwt de hond weg en moppert op hem. Dit was nou datgene wat je eigenlijk niet wilde.
Toch hoeft dit voor jullie niet zo te gaan!

De perfecte start voor de hond

Hoe zou het zijn als je samen met je partner vol zelfvertrouwen die eerste ontmoeting tegemoet gaat, omdat je weet wat jij, maar ook je hond, kan verwachten? Hoeveel rust zou het geven tijdens de kraamweek en een tijd daarna, omdat iedereen weet wat er verwacht wordt. 

En dan nog alle tips en adviezen die je van iedereen krijgt. Het geeft zoveel meer vertrouwen als je weet wat je wel en vooral ook beter niet kunt doen in het contact tussen baby en hond.

 

Ik ga jullie hierbij helpen

Ik ga je leren hoe je samen met je partner zorgt voor een positieve mindset ten opzichte van je hond, zodat eventueel gedrag wat je niet wilt zien, nu al aangepast kan worden in plaats van na de bevalling. Op dat moment heb je namelijk niet veel tijd om je hond te trainen. 

Ik ga jullie helpen met een scripts voor de eerste ontmoeting. Waar moet je allemaal op letten en wat moet je zeker doen en wat kun je beter laten? Op deze manier wordt de eerste ontmoeting een onvergetelijk moment. 

Samen met je partner help ik jullie op weg naar goede baby en hond afspraken, zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

Dit alles gebeurt op een hond-vriendelijke manier, volgens moderne inzichten, zonder dwang, pijn of dominantie.

Wat andere baasjes zeggen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hoe werkt het precies?

Wil je graag tips ontvangen om jezelf, je partner en je hond goed voor te bereiden op de komst van de baby?

Meld je hier beneden aan en ontvang de info per mail.

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een bericht.