Spellengids

Spellen en activiteitengids voor ouders, verzorgers en hondeneigenaren voor leuk en veilig spel. 

Voor kinderen van 0 tot +/- 10 jaar

De leukste spellengids voor honden, kinderen en ouders/honden eigenaren

De leukste spellengids voor honden, kinderen, ouders en hondeneigenaren is nu beschikbaar!

Hoe tof zou het zijn als je spellen en activiteiten voor het oprapen hebt die veilig en leuk zijn voor zowel jouw hond als (jouw) kinderen?

Veel kinderen willen honden graag AAIEN, AANRAKEN en AANSTAREN, maar als je goed naar de hond kijkt zul je zien dat de meeste honden niet van dit lichamelijke contact van kinderen houden. 

Deze spellengids gaat je helpen met goede, leuke en veilige alternatieven!

AL MEER DAN

0
Exemplaren verkocht
PRAKTISCHE INFORMATIE

Wat wordt er allemaal besproken?

Na de bestelling ontvang je de fysieke spellengids z.s.m. door je brievenbus!

Woon je niet in Nederland, maar wil je toch dit exemplaar ontvangen? Mail me dan even

Na de bestelling ontvang je de digitale spellengids direct in je mailbox!

Wat andere eigenaren zeggen

Veel gestelde vragen

Jazeker! Het is ontzettend fijn om te weten welke activiteiten je kunt inzetten als er kinder visite komt. Met deze gids weet je voor welke leeftijd je voor welke activiteit kunt kiezen. Daarnaast kun je je hond al voorbereiden door de activiteiten al te oefenen.

Zeker weten! De gids geeft je veel handvatten en tools. De moeilijkheidsgraad kun je zelf aanpassen naar gelang de leeftijd en hetgeen een kind kan.

Dat klopt! Je kindje zal steeds meer een actieve rol aannemen in het contact met de hond. Hoe vroeger je zorgt dat dit goed aangestuurd wordt, hoe makkelijker het uiteindelijk is. Je kunt zelfs al starten als je baby net geboren is.

Dat kan, maar belangrijk is om te weten dat het niet de oplossing gaat zijn, maar een extra handvat bij een training waarbij op zoek gegaan wordt naar de oorzaak van het probleem. 

Deze spellengids kun je zien als een training, met veel diepgang, tips en adviezen. Natuurlijk zou ik iedereen het liefste gratis deze spellengids geven, maar ook ik moet ergens de kattenbrokjes voor Saar van betalen ;-). 

Ik ontvang graag het inkijkexemplaar!