Meer veiligheid en plezier tussen Kind & Hond!

Per jaar worden 75.000 kinderen in Nederland gebeten door een hond. Vaak gaat het hierbij om de eigen of een bekende hond en in bijna alle gevallen staat er een volwassene bij...

  • Voel je je onrustig als je ziet dat je hond en kinderen samen spelen en dit niet helemaal lijkt te gaan zoals je graag wilt?
  • Ben je bang dat jouw hond ooit een kind zal bijten en weet je niet hoe je hiermee om moet gaan?
  • Ben je zwanger en wil je graag meer informatie ontvangen in de omgang tussen kind & hond?
  • Heeft jouw hond wel eens gegromd of gehapt naar een kind en wil je dit in de toekomst voorkomen?
  •  Of wil je gewoon meer weten en leren over kind&hond?
kind en hond

''Dankzij de lezing Kind & Hond een heel andere kijk gekregen op de signalen die een hond kan geven in bepaalde situaties. Het was vooral erg leerzaam om de achterliggend gedachte te begrijpen dat een hond nooit zomaar bijt. Jonie gaf veel uitleg die werd verduidelijkt met praktijk voorbeelden. zeer aangenaam om naar te luisteren"

- Isabelle-

''De lezing kind-hond, gegeven door Jonie was erg boeiend. Een leerzame en interactieve lezing, zeker aan te bevelen voor (aanstaande) ouders, grootouders, maar zeker ook voor instructeurs. Jonie vertelt gepassioneerd over dit onderwerp en houdt haar toehoorders goed bij de les. Ze geeft mooie voorbeelden uit het dagelijks leven, waar menigeen zich in zal herkennen. En ze vult e.e.a. mooi aan met haar eigen ervaring. Een echte aanrader!''

-Diana-

Op dit moment staat er nog geen lezing gepland. Je kunt je uiteraard wel al aanmelden, zodat ik je op de hoogte breng indien de datum bekend is.