Zwanger & Hond, vergeet je hond niet in de voorbereiding.

Ben je zwanger en heb je een hond? Vergeet je hond niet in de voorbereiding.
Overal op internet zijn checklists te vinden om te gebruiken tijdens de zwangerschap. Maar op niet één van deze lijsten komt de hond voor.

zwanger en hond

Box in de woonkamer ✔
Zwangerschapscursus gevolgd ✔
Kinderwagen gekocht ✔
Geboortekaartje uitgezocht ✔
Maxi-cosi in de auto gemonteerd ✔
Vluchtkoffer ingepakt ✔
Babyuitzet compleet ✔
Kleertjes gewassen ✔
Huis helemaal gepoetst ✔
Alle lijstjes afgevinkt  ✔
Hond voorbereidt op de komst van de baby…..?

Juist voor de hond en jezelf is het belangrijk dat je op tijd begint met de voorbereiding. Er staat jullie een grote verandering te wachten. Waarom is de zwangerschap dan het beste moment om te starten met de voorbereiding?

Ben je zelf, je hond en je partner goed voorbereidt? Dan weet je wat jullie te wachten staat en kom je niet midden in de kraamweek op op andere momenten voor verrassingen te staan. Je wilt je op dat moment 100% kunnen focussen op de baby.

Wat mag je verwachten van het Baby&Hond programma?

In 6 modules bereidt je jezelf, je partner en je hond goed voor op de komst van de kleine. Jullie gaan samen een script doornemen voor de eerste ontmoeting, zodat deze onvergetelijk wordt en gaat zoals jullie dat nu voor jullie zien. Daarnaast gaan jullie afspraken maken, zodat het voor iedereen duidelijk is waar hij aan toe is. Jullie ontdekken welke feiten en fabels er kloppen en welke niet. Tijdens het programma gaan jullie leren hoe je kunt zorgen dat de kraamvisite relaxt verloopt voor jullie zelf, voor de hond, maar ook voor de visite en leren jullie waarom de hond doet wat hij doet, zodat je nog tijd hebt om gedrag te veranderen.

Hier vind je meer informatie over het Baby&Hond programma

kind baby hond

Hee, ik ben Jonie

In deze blog lees je alle recente informatie die ik graag met je wil delen, om je nog meer te leren over honden en kinderen.

Als je meer over mij wilt weten klik dan hier.

meer blogs